Cuina casolana

La nostra especialitat és la cuina tradicional catalana, la de tota la vida, la que hem après de les millors cuineres, les mares i les àvies. El nostre xef, en Miquel, et farà llepar-te els dits amb les receptes típiques de la cuina catalana, tan variades i saboroses: cap i pota de vedella, graellada de carn o de peix, vedella amb bolets, escudella i carn d’olla, carn de perol, cargols secs i amb salsa, llenguado a la planxa, orada al forn, bacallà a la mousselina d’all... N’hi ha per a tots els gustos. 

Els productes són de temporada i de proximitat. La carn, un dels productes principals de la cuina de Can Selvatà, procurem que sigui de ramaderies de la zona. Les botifarres i els fesols són de Santa Pau (La Garrotxa). No podia ser de cap altra manera! I el peix i el marisc, sempre frescos, els anem a buscar directament a la llotja de Roses i així triem personalment entre els exemplars acabats de pescar.