L'entorn

Can Selvatà està a 5 minuts en cotxe de Banyoles, que val molt la pena visitar.

El famós Estany de Banyoles n’és el principal reclam turístic. És el llac natural més gran de Catalunya i les seves aigües sembla que procedeixen per via subterrània dels aqüífers de l’Alta Garrotxa. Passejar vora l’estany o completar la volta sencera per un camí fàcil i planer, amb les seves icòniques pesqueres i diferents miradors, ens permet gaudir de la seva bellesa natural i del paisatge que l’envolta.

Però Banyoles és molt més que l’estany. Al Barri Vell hi destaquen la plaça Major, amb els seus porxos i arcades, la muralla medieval, el monestir de Sant Esteve anterior a l’any 812, l’església gòtica de Santa Maria dels Turers, el Museu Arqueològic i el cèlebre Museu Darder. Diversos recs donen encara més vida als carrerons i places de l’antiga vila de Banyoles.

Vora l’estany de Banyoles i el Parc de la Draga, una immensa zona verda ideal per als més petits, hi ha també el Poblat Neolític de la Draga. Un jaciment arqueològic descobert al 1990 on podem visitar les reproduccions de les antigues cabanes del poblat i descobrir com vivien els nostres avantpassats al Neolític.

Ja veus que Can Selvatà compta amb un entorn privilegiat, del qual també pots gaudir si vens a esmorzar o a dinar a casa nostra!