Aquí podreu trobar uns exemples dels diferents menús que disposem els dissabtes.
Pot haver-hi variacions, en funció de la temporada i del producte de mercat.
* Els menús no es poden compartir
Menú 1
Primers
-
-
-
- Amanida verda amb ou dur i tonyina
- Macarrons
- Ensaladilla/empedrat
- Llenties estofades
- Sopa de caldo
- Fideus a la cassola
- Cigrons amb "callos"
-
-
Segons
-
-
-
- Pollastre a la brasa
- Peus de porc a la brasa
- Botifarra a la brasa
- Costelló de porc rostit
- Anxovetes fregides
- Petxuga de pollastre
- Empanada
-
-
Postres
-
-
-
- Púding de ratafia
- Meló
- Mató
- Mandarina
- Pastís de llimona
- Gelat
-
-
Pa i beguda
Preu: 16,50€
Menú 2
Primers
- Canelons
- Fideuà
- Pastís d'espinacs
- Amanida catalana
- Graellada de verdures
- Faves i pèsols
- Entremès
- Sopa de peix
Segons
- Bistec a la planxa
- Graellada de carn
- Lluç a la planxa
- Vedella amb bolets
- Botifarra de perol
Postres
- Assortit de gelats
- Macedònia natural
- Pastís de xocolata menta
- Púding de ratafia
- Pastís de tiramisú
Pa i beguda
Preu: 22,00€
Menú 4
Primers
Musclos vinagreta
o
Assortit de patés
o
Amanida verda amb tonyina
Segons
Graellada de peix
o
Entrecot
Postres
- Pastís de xocolata i menta
- Pastís de formatge
- Assortit de gelats
- Macedònia natural
Pa i beguda
Preu: 24,50€
Plat especial del dia
Primers
Amanida de marisc
o
Graellada de verdures
Segons
Paella marinera (2 persones)
o
Costelles de xai a la brasa
Postres
- Pastís de xocolata i menta
- Pastís de formatge
- Assortit de gelats
- Macedònia natural
Pa i beguda
Preu: 27,00€